NOUTĂȚI

ALEGERI COMISIA DE DISCIPLINĂ A COLEGIULUI MEDICILOR ILFOV

Stimați colegi,

Vă informăm că în perioada 1 – 31 august 2017 vă puteți depune candidatura pentru membru în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Ilfov. Alegerile se vor desfășura dupa cum urmează:

– Turul I: 21 Septembrie 2017;
– Turul II: 02 Octombrie 2017.

Potrivit Regulamentului Electoral privind alegerea membrilor Comisiilor de Disciplină al Colegiului Medicilor din România, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 345 din 10.05.2017, (anexat) candidații trebuie să fie medici primari cu o vechime în profesie de peste 7 ani și care nu au avut abateri disciplinare în ultimii 5 ani.

Calitatea de membru în Comisia de Disciplină a CM Ilfov este incompatibilă cu aceea de membru în Comisia Superioară de Disciplină, precum și cu aceea de membru în organele de conducere ale Colegiului Medicilor din România, cu excepția calității de membru în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor Ilfov , potrivit aceluiași Regulament.

Candidatul care îndeplinește condițiile prevazute in Regulamentul Electoral, trebuie să depună :

Membrii comisiei electorale a Colegiului Medicilor Ilfov nu pot candida în legislatura pentru care se organizează alegerile.

Candidaturile pentru Comisia de Disciplină se vor depune personal, la secretariatul Colegiului Medicilor Ilfov, Str. Aviator Popisteanu, nr 46, sector 1, București, in timpul programului de lucru, în intervalul orar: Luni – joi : 10:00 – 16:00; Vineri: 10:00 – 13:00.

Menționăm că depunerea candidaturilor pentru membru in Comisia Superioară de Disciplină, se poate face în perioada 01 – 30 septembrie 2017, la secretariatul Colegiului Medicilor din România.

COMISIA ELECTORALĂ
COLEGIUL MEDICILOR ILFOV
PREȘEDINTE – DR BESCIU RODICA

LISTA CANDIDATILOR

REZULTATE ALEGERI

In urma votului liber exprimat in data de 02.10.2017 pentru alegerea Comisiei de Disciplina, va informam asupra rezultatelor obtinute:
1 Dr. Cusu Mariana – 26 voturi
2 Dr. Afrim Valentin – 24 voturi
3 Dr. Lupu Remus George – 22 voturi
4 Dr. Gutiu Ioan Axente – 18 voturi
5 Dr. Popescu Elena – 18 voturi
6 Dr. Tache Florin – 17 voturi
.

         Comisia Electorala

        Colegiul Medicilor Ilfov